El PP de la Ribera Alta es mostra preocupat per l’entrada de cítrics procedents de Sud-àfrica

El PP de la Ribera Alta es mostra preocupat pel fet que EL port de Vigo obriga la porta per a l’entrada de més de 40.000 tones de cítrics procedents de Sud-àfrica, donat que gran part de l’agricultura a la nostra comarca depèn directa o indirectament de la taronja. Amb les últimes campanyes, que no han sigut bones, i tanta competència per part de tercers països, des del PP auguren més problemes per als nostres llauradors si no es prenen mesures urgents per part de les administracions.

Segons els populars és una mala notícia per als productors valencians, ja que el sector es troba en una situació econòmica precària.

Per al PP, els acords comercials han de servir per complementar les produccions dels països integrants en el pacte, no per substituir la producció d’un país, al que al seu parer a més fan competència deslleial.

És per això que des del Partit Popular exigeixen al president de la Generalitat Valenciana que prenga cartes en l’assumpte i defense els interessos de l’agricultura valenciana.

 

Imatge Riberaexpress

 

Deixa un comentari