El programa La Ribera Impulsa 4.0 finalitza amb la reinserció laboral del 64% dels participants d’Alzira

Este projecte, que ha tingut lloc entre setembre de 2019 i octubre de 2020, està finançat pel Labora i pel Fons Social Europeu. Els seus objectius han sigut millorar l’ocupabilitat de les persones, visibilitzar el teixit empresarial i fomentar l’emprenedoria social de la Ribera del Xúquer.

En Alzira, amb la col·laboració d’IDEA, han participat 22 persones en l’àrea d’ocupació, on grups col·laboratius els han fet sessions d’entrenament en competències digitals per a la cerca de treball i la creació d’un projecte personal. Estes sessions han estat acompanyades d’activitats complementàries, presencials i en línea per la Covid 19, de temes relacionats com les xarxes socials, “com adaptar-se al nou mercat laboral” o “la preparació d’una bona entrevista”. Com a resultat, el 64% dels participants s’han reinsertat laboralment.

Pel que fa a l’àrea de màrketing del programa La Ribera Impulsa, que compta amb la col·laboració de l’Associació Empresarial d’Alzira, una mitjana de 50 comerços han assistit als 9 tallers que s’han organitzat, tant de manera presencial com en línia. A més, les empreses alzirenyes participants han rebut tutories personalitzades, tot amb l’objectiu d’elaborar un diagnostic i poder, així, millorar les seues competències en màrketing digital. Així ens conta com ha anat este projecte la responsable d’ocupació de La Ribera Impulsa, Marga Ríos, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-20-d-octubre-2020_md_58166469_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari