El pròxim dilluns, dia 15 de febrer, comença la XIII Setmana de l’Economia
Per a participar en esta XIII Setmana de l’Economia s’ha de realitzar la inscripció gratuïta al web d’Idea

Enguany, en format on-line i amb retransmissió en directe. Hi haurà 14 videoconferències, 10 taules redones i més d’una dotzena d’empreses que faran entrevistes virtuals a persones interessades en ocupar les seues vacants. A més, en esta edició s’ha incorporat l’espai “Talent Senior”, ubicat en el segon dia d’estes jornades, el dimarts 16 de febrer.

Així, el pròxim dilluns, dia 15, l’acte d’obertura donarà el tret d’eixida a esta XIII edició. Durant la primera jornada, comptarem, de matí, amb la intervenció de Silvia Leal, divulgadora científica i experta en tendències de futur i tecnologia, i la de Carlos Rivadulla, president d’Empresaris de Catalunya. A partir de les 17:00 hores, serà el torn de Bernat Pascual, catedràtic a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la UPV, i de Gabino Diego Diaz, fundador i CEO de Fòrum de Logística. Escoltem a este respecte Gemma Morales, d’Idea, en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Per a participar en esta XIII Setmana de l’Economia s’ha de realitzar la inscripció gratuïta al web d’Idea per a obtindre l’enllaç d’accés a la sessió virtual per Zoom.

Deixa un comentari