El turisme sostenible i l’activisme positiu tanquen una Setmana de l’Economia amb més de 3.500 assistents

La XV Setmana de l’Economia d’Alzira s’ha tancat hui amb més de 3.500 assistents presencials i més de 1.700 assistents en línia al llarg de la setmana. S’han realitzat 22 sessions, incloent conferències i taules redones, amb un total de 88 ponents vinguts d’arreu del món. Recordem que, a més, 12 empreses i més de 100 persones participaren a l’espai d’entrevistes laborals.

Unes dades que s’han presentat a la cloenda de la XV Setmana de l’Economia. L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez; el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raúl Tudela, i el secretari autonòmic d’Hisenda, Francesc Gamero, han extret conclusions i han fet balanç d’estes jornades en un acte presentat per Mari Carmen Cano.

Hui, el turisme regeneratiu i l’activisme positiu han centrat l’últim matí d’activitats de la XV Setmana de l’Economia. El matí ha començat amb la taula redona “Turisme regeneratiu: sostenibilitat amb impacte social i econòmic”, moderada per la periodista Ada Dasí. Vicenç Mateu, embaixador d’Andorra; José María Chiquillo, cònsul d’Uzbekistan; Fernando Molina, director I+D+i d’Smart Data; Sandrine Gil, fundadora de Connect Clean; Martín Oliu, CEO d’Smart Ports i Mario Villar, director d’intel·ligència turística de Turisme CV, han reflexionat sobre la sostenibilitat econòmica i social. A les 12, torn de la ponent internacional experta en comunicació Andrea Vilallonga, coneguda per les seues aparicions en el programa Operación Triunfo. A la seua ponència, “Activisme positiu”, Vilallonga explicava què és i què no és la positivitat.

A les 21, es lliuraran els Premis XV Setmana de l’Economia d’Alzira amb posterior sopar a la sala Cotonera Events. Assistirà a l’acte el conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Arcadi España. Els premiats d’enguany són cinc, més que en edicions anteriors. L’Associació Empresarial d’Alzira entregarà els guardons a Óptica Audio Visión, Deportes Sierra, Edicions Bromera, Tecma i el periodista Alfons Rovira.

Deixa un comentari