Els 33 casos actius de Covid-19 confirmen la tendència a la baixa en Alzira
S’està preparant la vacunació del personal docent i no docent de l’àmbit educatiu

Segons les dades facilitades hui per Salut Pública, la nostra ciutat té 33 casos actius en estos moments, 11 d’ells registrats en els últims tres dies. A més, d’estos 11, 7 contagis corresponen a un brot que va tindre lloc el dia 1 de març. Així, la incidència acumulada a Alzira se situa en els 72 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants.

Hui s’ha celebrat la reunió setmanal amb Salut Pública per a actualitzar les dades al respecte de la pandèmia. L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha valorat de manera positiva les xifres actuals i ha expressat que espera que la pròxima setmana baixem dels 50 casos per cada 100.000 habitants. En dates pròximes a Falles i Setmana Santa, l’alcalde ha explicat que la recomanació que fa el Departament de Salut és de no augmentar el contacte social. Així, Gómez ha demanat prudència i ha insistit en la importància de no relaxar-se en el compliment de les mesures. L’escoltem:

Ir a descargar

Pel que fa al procés de vacunació, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha confirmat que ja s’està treballant en la vacunació massiva de les pròximes setmanes. Com ja es va comunicar, l’Ajuntament d’Alzira va oferir l’edifici de La Parrilla per a dur a terme estes vacunacions i, segons ha confirmat Alós, ja s’està vacunant en esta instal·lació municipal a persones de entre 80 i 89 anys.
A més, la regidora ha afirmat que s’està preparant la vacunació del personal docent i no docent de l’àmbit educatiu. Es vacunarà a tots i totes al llarg d’una setmana i està previst que es vacune en Alzira a tot el personal de l’àmbit educatiu del Departament de Salut de La Ribera.
La vacunació massiva a la població general, a aquelles persones que tenen entre 18 i 65 anys, s’espera que comence en el mes d’abril si les vacunes arriben amb normalitat. Alós ha assegurat que s’estudiarà si, per a esta fase del procés, també es necessiten instal·lacions municipals. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari