Els alzirenys i alzirenyes pagarem un 6,65% menys en el rebut de la taxa de residus de 2021

Alzira és una de les poblacions de la comarca on s’aplicarà esta rebaixa gràcies a la bona pràctica del veïnat a l’hora de separar en origen, ja que com menys residus es generen, menys es paga.

Des de la Regidoria de Serveis Urbans han celebrat la noticia i han volgut aprofitar per a animar a la ciutadania a que continue sensibilitzada en la tasca de reciclar, així com a utilitzar l’Ecoparc per a dipositar tot allò que no necessiten. Segons han afirmat, es poden estalviar fins a 12 euros en el rebut si s’utilitza esta instal·lació.

A més, el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha assenyalat que, l’Ecoparc, ens permet reutilitzar elements i objectes que d’altra manera serien rebutjats. En este sentit, ha insistit en la importància d’allargar-los la vida i ha recordat que una botella de plàstic tarda 100 anys en degradar-se i que, reciclant 1.000 quilos de paper, s’evita la tala de 10 arbres, el que suposa l’estalvi de 26.000 litres d’aigua i del 40% de l’energia que costa la fabricació del paper. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-13-novembre-2020_md_60359014_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari