Els comités d’empresa de la Ribera i Torrevella denuncien els intents de Sanitat d’apartar el personal subrogat de les negociacions

Els comités d’empresa del Departament de Salut de la Ribera i de Torrevella han emés un comunicat conjunt en què demanen al conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, que no aparte els representants del personal subrogat de les negociacions. Asseguren que la pau social mai arribarà fins que els treballadors subrogats tinguen les mateixes condicions laborals que la resta.

Els representants del personal laboral manifesten que la legitimitat per a negociar la tenen els comités d’empresa i sol·liciten al conseller Mínguez acabar amb els intents d’apartar-los de les negociacions. Des dels comités recorden que actualment hi ha constituïdes dos comissions de negociació: la de la Ribera porta més de quatre anys i la de Torrevella, quinze mesos.

Els comités insten el conseller Mínguez a donar ordre de tancar una negociació amb el comité de la Ribera que dura ja quatre anys i trenta reunions. Asseguren que, si s’arriba a un acord amb Alzira, la resta d’acords aniran produint-se. Mentrestant, la negociació continua i la comissió negociadora té prevista una reunió amb Conselleria el pròxim dilluns.

Deixa un comentari