fbpx

Els monogràfics d’IDEA continuen en 2021 amb jornades on-lineÀudio 

Compartix la notícia

Els monogràfics d’IDEA continuen en 2021 amb jornades sobre temes d’orientació laboral, formació i ocupació. Són jornades gratuïtes i on-line que s’impartixen mitjançant la plataforma zoom, els dimecres, de 10:00 a 11:30 hores. Al finalitzar el calendari anual, els i les assistents rebran una acreditació on s’indicaran les sessions a les quals s’ha assistit i la durada de les mateixes.

Amb estes jornades, l’Agència d’ocupació d’Alzira pretén fer arribar la informació a les persones desocupades i emprenedores, facilitar la seua interacció i resoldre els seus dubtes, millorar les seues habilitats i recursos disponibles i coordinar accions amb altres institucions i organismes que formen part del mercat laboral.
Enguany, els monogràfics s’han hagut d’adaptar a la situació sociosanitària i seran virtuals; en este sentit, Mar Serra ha assenyalat que mitjançant la plataforma de zoom s’intenta mantindre el feedback.

L’assistència es gratuïta i lliure i, per accedir-hi, és necessari inscriure’s des del Portal d’Ocupació d’IDEA. Després de cada sessió, les xerrades es podran vore des del canal de Youtube d’IDEA, on hi haurà un espai dedicat als monogràfics. Així ho ha explicat Mar Serra, psicòloga comunitària d’IDEA, en El Dia per Davant:

      agenda-laboral-monografics-2020-2021-3-desembre-de_md_61322128_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari