Els treballadors de l’empresa de transport Mazo organitzen una nova recollida d’aliments per a Ucraïna

Els treballadors ucraïnesos de l’empresa de transport Mazo han organitzat una nova recollida d’aliments per a enviar a Ucraïna. La guerra en este país, que va començar el passat 24 de febrer, continua i les necessitats dels ucraïnesos també.
És per això que l’empresa alzirenya ha decidit obrir una recollida de menjar fins al 20 de maig. L’empresa s’encarregarà fins a eixe dia de recollir en les antigues instal•lacions de Mazo, al costat del Lidl tot els aliments que la ciutadania alzirenya vulga portar. Podran dur-los de 10:00 del matí a 13:00 del migdia.
A més, des de l’empresa, han instat a altres organitzacions a recollir estos aliments per a enviar-los a Ucraïna. Mazo s’ha compromès a recollir el que les diferents organitzacions repleguen i posteriorment enviar-ho.
En cas de ser una associació que vulga ser punt de recollida des de Mazo han habilitat el correu electrònic comunicacion@grupomazo.com per a contactar-los. També en les seues xarxes socials es pot trobar la llista d’aliments que son necessaris per a que la gent els porte.

Deixa un comentari