Els VI Premis a l’Ús del Valencià en les Falles repartiran 3.000€ entre les comissions alzirenyes amb els millors textos

Alzira convoca els VI Premis a l’Ús del Valencià en les Falles, que repartiran 3.000 euros entre les comissions amb millors textos als cartells dels monuments fallers. La convocatòria està oberta a totes les comissions de la ciutat fins al 3 de març a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira.

La regidoria de Cultura, a través del Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià ha convocat la sisena edició dels Premi a l’Ús del Valencià en les Falles 2023. Els monuments fallers de la ciutat participaran en les cinc seccions establertes i el jurat triarà el millor treball per cada secció. Hi haurà un primer premi de 1000€ i quatre segons premis de 500€. El jurat valorarà la correcció, l’enginy, la sàtira i la coherència dels continguts.

El veredicte es farà públic el 17 de març, quan totes les falles i les comissions guanyadores rebran un banderí acreditatiu d’este premi. Alfred Aranda, regidor de Cultura, explicava que estos premis pretenen potenciar l’ús de la nostra llengua en el món faller i animar les comissions falleres perquè doten de qualitat els textos dels monuments.

Deixa un comentari