Entrem en l’equador de la XIII Setmana de l’Economia amb dos taules redones i tres conferències
La Setmana de l’Economia finalitzarà este divendres

Un total de quinze ponents participen d’esta jornada on totes les cites són virtuals, a través de la plataforma Zoom, i en directe. Recorden que poden incriure’s per a cada xarrada o taula redona entrant al web d’Idea i emplenant el formulari; una vegada enviat, Idea envia al correu electrònic l’enllaç per a entrar a les sessions virtuals.

La jornada de hui, dimecres, ha començat amb dos taules redones; la primera, sobre la llei de gestió i modernització de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i, la segona, sobre la formació professional coma clau per al futur laboral i empresarial. Esta vesprada, a partir de les 15:30 hores, comptarem amb les intervencions de Fernando Botella, expert en desenvolupament de talent directiu, Nagore de los Ríos, directora de Comunicació Institucional en el Govern de La Rioja, i Emilio Ontiveros, catedràtic emèrit d’Economia de l’Empresa de la Universitat Autònoma de Madrid.

Demà, dijous 18 de febrer, la Setmana de l’Economia continuarà amb una taula redona titulada “límits que ens ajuden a créixer” i, després, serà el torn d’una de les cites més esperades: les entrevistes d’empreses amb candidats per a les seues vacants. En este espai, un total de 7 empreses faran les entrevistes de 11:00 a 14:00 hores. A més, a les 11:30 hores, hi haurà una ponència sobre els fons FEDER per a la Comunitat Valenciana i, a les 13:00 hores, la conferència “com perdre por al canvi”. La jornada de demà finalitzarà amb dos taules redones, a partir de les 17:00 hores, sobre formació professional i sobre hostaleria. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari