Es retira la candidatura d’Adrian Sarrià per a dirigir el socialisme alzireny

Hui en la crónica política, parlem del partit socialista. L’actual secretària general de la formació a Alzira, Isabel Aguilar ha anunciat que es retira la candidatura encapçalada per Adrian Sarria per a dirigir el partit en Alzira. Després de mesos de divergències, es dona un pas enrere en este sentit per a pacificar el partit i per això hui hem parlat amb ella.

Ir a descargar
Este pas que s’ha donat des de l’actual executiva dibuixa un nou mapa al partit socialista de cara a la tardor. La regidora Gemma Alós, qui ja va presentar la seua candidatura per a posar-se al capdavant del partit, valora positivament la decisió presa. I explica que tal i com va parlar ahir amb la secretària general, Isabel Aguilar, cal treballar per buscar un consens. I buscar la integració, no anar dividits en dos, li ho deuen a la societat.

Ir a descargar
D’esta manera, Gemma Alós entén que eixa ha sigut la seua intenció des del principi, ja quan va presentar la seua cadidatura a l’abril. Es tracta d’una proposta curta, amb pocs noms i oberta a la integració, de més persones.

Ir a descargar
L’executiva provincial determinarà la data per a celebrar l’assemblea dels socialistes alzirenys el pròxim mes de setembre, un procés que coincidirà amb el procés de primàries de cara a triar i confeccionar la llista electoral per al pròxim any.

Deixa un comentari