fbpx

Esta vesprada es presenta a Alzira el llibre de Jordi Ortiz sobre Pedro Zerolo

Compartix la notícia

Esta vesprada es presenta a Alzira el llibre “Pedro Zerolo. Una lucha por la igualdad” de Jordi Ortiz Gisbert. El llibre narra tot el recorregut polític del protagonista i remarca les fites més importants que han fet d’ell un referent mundial per la igualtat de drets i per la lluita LGTB.

L’obra de Jordi Ortiz suposa el resultat d’una investigació documental que compta amb entrevistes a líders polítics com l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero, Cándido Méndez o Carla Antonelli.
El projecte, impulsat per l’editorial Luhu, compta també amb un documental en vídeo que resumix la investigació. El reportatge videogràfic també s’emetrà durant l’acte de presentació del llibre.
Mariló Furió, organitzadora i presentadora de l’acte, destaca la figura de Zerolo, que va convertir la seua lluita en la de tota una societat.

L’acte tindrà lloc a la Casa de la Cultura d’Alzira a les 19h. La presentació organitzada per UGT-PV, UPTA-PV, ELLE, Consell de la Joventut I Luhu Editorial comptarà amb la presència de l’autor Jordi Ortiz Gisbert, que estarà acompanyat per Mari-Ló Furió, Amparo Heidi Camarasa i Raúl Roselló.

 

Si vols escoltat l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-10-marc-2020_md_48719647_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari