Èxit de la 12a Fira Comercial “Alzira Oberta”

Éxit de la dotzena edició de la fira del comerç, de la tapa i de l’automòbil. Eixa ha sigut la valoració dels organitzadors d’esta fira que durant tres dies ha omplit l’avinguda Sants Patrons d’establiments comercials, activitats diverses i moltíssim públic. Més enllà de la venda directa de productes, la visibilitat del comerç de proximitat era l’objectiu i ha estat complit.
Des de divendres passat quan es va inaugurar, i fins ahir a les vuit de la vesprada, l’avinguda dels Sants Patrons d’Alzira ha sigut un riu de gent. 38 estands destinats a la venda de productes d’alimentació, roba, cursos, artesania, cuines o matalassos, 14 parades destinades a l’automoció i 8 establiments de restauració en la fira de la tapa. Des de primera hora, la fira es va omplir de gent.
Durant la fira es van atorgar diversos premis, en el cas de la tapa, la millor tapa va ser per a Jenkins, mentre les millors haimes han sigut les de la botiga d’artesania Siroia i la de cuines Simmer. A més de les haimes, també es va acordar que els comerços ubicats a l’avinguda també tenien llibertat horària, i per tant podien allargar-se fins a les deu de la nit divendres i dissabte com les haimes. Pel que fa a les vendes, a hores d’ara és dificil fer una valoració, tot i que com a exemple posen, les 1.900 “reganyaes” que va vendre el gremi de forners. El president de l’Associació Empresarial d’Alzira, apuntava no sols a la importància de les vendes directes, sino també a la visibilitat del comerç de proximitat.
La fira ha superat les expectatives creades, ja que l’última fira va ser la del 2019, després de l’aturada, s’ha renovat amb força. Segons explicava la directora de l’agència Idea este matí, ja hi ha comerços que han reservat lloc per a la pròxima fira. Pel que fa a la secció d’automoció, donat l’èxit, ja s’està pensant en que tinga una fira o un espai sols per ells.

Categories Comerç

Deixa un comentari