Formació en Drets Humans en les escoles riberenques

El grup Amnistia Internacional de la Ribera comença el curs i ho fa donant-li difusió a la xarxa d’escoles d’Amnistia Internacional. Una xarxa que oferix recursos educatius sobre els drets humans i activitats tant per a la formació reglada com per a altres col·lectius.

L’objectiu de la XarXa d’escoles d’Amnistia és fer de l’escola un espai de reflexió sobre els drets humans en un marc participatiu. També és una invitació a la comunitat educativa a participar de l’activisme d’Amnistia i sumar-se a les causes en pro dels drets humans que posen en marxa. A través de la xarxa, s’oferixen recursos educatius i materials didàctics per edats. A més l’equip educatiu que coordina esta xarxa també treballa en campanyes que demanen els centres. Empar Bria, coordinadora educativa d’Amnistia la Ribera.

Pertànyer a esta xarxa és tan fàcil com inscriure’s amb un compromís de la comunitat educativa i començar a utilitzar els materials que oferix. Per al pròxim curs, a banda dels materials que hi ha, el col·lectiu de la Ribera treballarà en la distribució d’una exposició d’il·lustracions que representen els drets humans. Es tracta d’una exposició itinerant que també volen tindre a Alzira. Bria de nou.

Deixa un comentari