Grupo Gráfico es reinventa per la Covid-19

L’empresa Grupo Gráfico Alzira ha reinventat la seua producció arran de la covid-19 i ha fabricat viseres de protecció amb dibuixos infantils, entre d’altres productes. Durant el cim de la pandèmia, l’empresa ja va donar 13.600 viseres amb la col·laboració d’altres empreses de la comarca. A hores d’ara, Grupo Gráfico Alzira es dedica a fabricar altres propostes innovadores com mampares de protecció per als restaurants o punts higiènics personalitzats.

Pel que fa a les viseres, es van distribuir primer a organismes oficials de tota Espanya de manera altruïsta. La resta del material es va vendre a empreses privades que mostraren interés pel producte però que, mitjançant un acord amb la empresa gràfica, donaren tots els beneficis econòmics, a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

La fabricació de productes innovadors com ara fundes per a les mascaretes o penjadors per a deixar-les organitzades a casa, ha servit a l’empresa com una mena de salvació davant la crisi econòmica a la qual s’enfronta. I és que, han rebut demandes de tota Espanya i fins i tot d’altres països.

Escolta l’informatiu sencer ací:

Ir a descargar

Deixa un comentari