I Jornades d’Aigua de la Ribera

Alzira acollirà els dies 7 i 8 de maig a la Casa de la Cultura  les 1es jornades sobre aigües potables i residuals a la Ribera, l’objectiu és informar sobre la problemàtica actual de la Ribera en relació a l’aigua disponible i l’abocament de aigües residuals, a través de l’administració competent, així com de les tecnologies existents de tractament de l’aigua, tant potable com residual amb tècnics experts en cadascun dels tractaments.

En la seva primera edició, estes jornades estaran dedicades tant a les Aigües Potables en el seu primer dia, així com l’exposició de solucions tècniques al respecte i tecnologies disponibles absorció nitrats, casos èxit aplicats a la zona, així com la reutilització d’aigua per a ús de reg.

El segon dia es dedicarà a l’exposició de la problemàtica dels abocaments industrials, tant a domini públic hidràulic com a col•lector municipal, amb especial referència als abocaments dels sectors més específics de la zona i exposició de solucions tècniques concretes de tractament amb l’objecte d’aconseguir el compliment dels valors límit d’emissió corresponents. Alinear esforços entre totes les parts implicades farà possible anar més lluny en el compromís amb la sostenibilitat en el cicle integral de l’aigua.

Les jornades compten amb la col•laboració de Control d’Abocament Industrial (CVI) i l’Ajuntament d’Alzira i el patrocini de BANKIA i Tus noticias de la Ribera,que amb iniciatives com esta o el concurs nacional d’espardenyà pretèn posar de relleu aspecvtes importants per ala nostra ciutat.

Deixa un comentari