IDEA finalitza el programa de capacitació per a emprenedors Formaempren

Idea Alzira finalitza el programa de capacitació d’emprenedors Formaemprén. Ahir va acabar el programa de formació d’emprenedors Formaemprén que ofereix l’Ajuntament d’Alzira a través d’IDEA cada any. L’última de les sessions es va dedicar a seleccionar el millor projecte empresarial. Enguany ha sigut el projecte “GENIUS” d’Adela Martí qui s’ha endut el premi d’una targeta Alzira valorada en 300 euros per utilitzar-la als comerços locals.
Este programa formatiu té com a objectiu conèixer quins són els pilars bàsics sobre els que s’ha de construir una empresa. A través de 9 sessions dinàmiques i de treball en grup de 10:00 del matí a 14:00 del migdia els participants s’han format en aspectes com el model de negoci, el pla econòmic-financer, el màrqueting o com realitzar una presentació de la seua empresa.
Esta iniciativa també té com a objectiu donar suport l’inici de noves empreses i promocionar el teixit socioeconòmic d’Alzira. És per això que la última sessió es dedica a decidir el millor projecte empresarial entre els que es presenten davant d’un comitè de valoració en el saló d’actes del MUMA. Enguany la guanyadora ha estat Adela Martí amb el projecte “GENIUS”.

Deixa un comentari