IDEA inaugura el programa Gestiorant de formació de l’hostaleria alzirenya en gestió intel·ligent

21 establiments hostalers d’Alzira participen en la primera edició del programa Gestiorant. IDEA va inaugurar ahir esta iniciativa de formació especialitzada, dirigida a professionals del sector de la restauració de la nostra ciutat i que durarà huit setmanes.

Durant huit dimarts, de 17 a 20:30 hores, els empresaris rebran la formació a les instal·lacions de l’Escola de Cuina del Respirall. L’objectiu, adquirir tècniques i eines per a realitzar una estratègia empresarial intel·ligent i millorar la rendibilitat dels negocis. Finalitzada esta formació, hi haurà una segona fase de tutories personalitzades, de la mà dels consultors experts de Gastrouni. Des d’IDEA, remarquen el caràcter especialitzat d’esta formació i la possibilitat d’establir contactes amb altres negocis.

La formació comença amb un diagnòstic de la situació, per passar a solucionar els possibles problemes i centrar-se finament en el marketing digital i l’optimització de la publicitat a través de xarxes socials. Óscar Carrión, docent del programa, explica la importància de saber portar un restaurant perquè l’hostaleria requerix gestionar dos negocis en un: la cuina i el saló.

Deixa un comentari