IDEA oferix quatre cursos de capacitació en l’ús de tecnologies per a reduir l’escletxa digital

IDEA oferix quatre cursos per de capacitació en l’ús de tecnologies i reduir l’escletxa digital. Durant els pròxims mesos s’impartiran quatre cursos sobre e-learning del programa “Saps”, un servei de formació gratuïta impulsat per la Generalitat a través de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i Comunicacions.
El primer d’estos cursos serà “e-INTERNET”, destinat a la iniciació en la navegació per la xarxa. Les classes es faran dilluns i dimecres de cada setmana de tres a quatre del migdia i el curs durarà 15 hores. El segon dels cursos serà “e-WRITER” per aprendre utilitzar el Writer del paquet ofimàtic LibreOffice. Les sessions en este cas es faran dimarts i dijous de tres a quatre i el curs durarà 20 hores. Les classes comencen el 4 d’abril i acabaran el 5 de maig. Per a estos dos cursos la matriculació estarà oberta fins al dilluns 28 de març.
A més s’oferiran el cursos “e-Calc” de maneig de “Calc”, el programa de fulles de càlcul d’Open Office, i “e-TRAMITA”, on s’explicarà com fer els tràmits amb l’Administració Pública de manera segura i autèntica. El curs de Calc es realitzarà dilluns i dimecres de tres a quatre i tindrà una duració de 20 hores; i el de tràmits s’impartirà dimarts i dijous de tres a quatre de la vesprada amb una duració de 15 hores. Comencen el 9 de maig i duraran fins al 9 de juny. La matriculació d’estos dos últims cursos es pot realitzar fins al 2 maig.

Deixa un comentari