fbpx

IDEA selecciona les dotze empreses per al programa “Alzira: 12 mesos, 12 empreses” 2021

Compartix la notícia

Es tracta de la quinta edició d’este programa que pretén atorgar visibilitat i difusió a les empreses de nova creació a la nostra ciutat. El passat dimecres, 10 de desembre, es va dur a terme l’exposició de les 17 candidatures -enguany, per primera vegada de manera digital-, de les quals el comitè avaluador en va seleccionar les 12 guanyadores.

Es tracta d’una selecció que comprén diversos sectors comercials de la ciutat: el sector tèxtil i de perruqueria amb Vintage d’Eli i Mesqueguapes Unisex i Fusión Ribera S.L.; el sector de l’alimentació i la restauració amb Revolución en mi granja, Besayúname, el Restaurant la Casella i Vinet i Bo; el sector editorial amb l’editorial el Gusanillo; el dels transports amb Bikeo o de el de la música amb Espai de Rock Academy. També s’han seleccionat les empreses hidràuliques AquaRibera i Waterotozo Puigosmosis.
Recordem que estos negocis es beneficiaran al llarg del 2021 d’un pack promocional que compren la realització i difusió d’un vídeo a través del Facebook d’IDEA; accions publicitàries als mitjans de comunicació, una formació en màrqueting digital i l’acompanyament d’un coach digital que supervisarà durant un mes la promoció de l’empresa a les xarxes. Tot i això, el premi més important per a la tècnic d’emprenedors d’IDEA és compartir experiències i crear un vincle entre les empreses. Escoltem la tècnic la tècnic d’emprenedors d’IDEA, Teresa Pons, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-11-desembre-2020_md_62195301_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari