Iniciació de la subvenció SEPE

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, van rebre ahir els beneficiaris de la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per a la contractació de 50 treballadors desocupats per a la realització d’obres i serveis d’interés general i social.

Es tracta d’un programa per a pal·liar la desocupació agrícola eventual mitjançant projectes que garantisquen als treballadors agrícoles un complement de rendes.

Així ho ha explicat l’alcalde d’Alzira Diego Gómez.

El SEPE ha atorgat una quantia total de 209.813 € a l’Ajuntament d’Alzira per a la contractació al llarg de tres mesos de 41 peons agrícoles, 8 capatassos i 1 encarregat que cobraran un salari segons el conveni col·lectiu vigent.

Els treballadors portaran a terme actuacions relacionades amb el desenvolupament del medi rural, la conservació i desenvolupament del patrimoni forestal i el medi ambient, la creació i millora d’infraestructures, amb vista a procurar una millora de la qualitat de vida en l’entorn en què es realitzen.

Imatge Riberaexpress

Deixa un comentari