Comença a la Barraca la recollida de fem porta a porta

El veïnat de la Barraca d’Aigües Vives ha encetat esta setmana el sistema de recollida de fem porta a porta. Un servei que permetrà que ens uns mesos, des de la Ribera es genere compost a través de les restes que dipositen en el nou contenidor de matèria orgànica.
Esta iniciativa que ve de la mà de la Mancomunitat de la Ribera Alta, té com a objectiu reduir i reciclar els residus per a complir amb el percentatge de reciclatge de residus marcar per la Unió Europea. Amb esta recollida porta a porta, cada dia es recull un tipus de residus i s’introduix el nou contenidor marró, per a la recollida orgànica. La primera setmana ha transcorregut sense incidents ja que prèviament es va fer una campanya informativa i els veïns i veïnes recolliren els diversos contenidors.
Verònica Almunia és l’alcaldessa de la Barraca.

Este sistema porta a porta s’ha posat en maqrxa a Sant Joanet i Manuel esta setmana i a partir de la pròxima començarà a Alfarp i Llombai. Per tal de comprovar els beneficis d’este sistema, la pròxima setmana es farà una visita a la planta de residus de Guadassuar, per a comprovar in situ com es fa el reciclatge de la materia orgànica recollida i la seua transformació en compost.

Deixa un comentari