La ciutat d’Alzira destaca pel seu pla de transició verda en el fòrum de ciutats intel·ligents organitzat per AVAESEN i la Diputació de València

La ciutat d’Alzira ha sigut protagonista de la transició verda en la taula redona organitzada per l’Associació AVAESEN i la Diputació de València, en el context de la nova edició del “Demo Day Smart City”, el dia de les ciutats intel·ligents.
El “Demo Day Smaty City” es tracta d’un esdeveniment de col·laboració entre municipis per proposar reptes i solucions en matèries de transició verda, transició digital, ciutadania i benestar, i govern i economia intel·ligent. L’organitza AVAESEN, l’associació valenciana d’empreses d’energies renovables i altres tecnologies netes.
Alzira ha explicat a la resta de municipis participants i empreses el seu pla de transició verda, amb refugis bioclimàtics i pèrgoles solars. Empreses com ImpactE ja ens han donat el vistiplau i han començat a treballar amb l’Ajuntament. Alfons Domínguez, alcalde d’Alzira.
Fins 10 municipis valencians han participat en la taula redona amb la companyia d’empreses punteres i institucions. Segons Marcos Lacruz, president d’AVAESEN, el fòrum és un espai de col·laboració en el que uns municipis poden aprendre d’altres. L’Ajuntament d’Alzira ha pres idees per potenciar l’autoconsum, millorar la mobilitat i evitar ciberatacs.

Deixa un comentari