La Conselleria de Sanitat amplia les funcionalitats de l’app GVA+Salut

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha activat una nova funcionalitat en l’aplicació GVA+Salut perquè els i les pacients reben un avís en el telèfon mòbil quan retiren en l’oficina de farmàcia la medicació que tenen prescrita.

El sistema busca la seguretat en la dispensació de fàrmacs, perquè els usuaris puguen estar informats en temps real de l’estat de les seues medicines i contribuir a l’ús adequat dels medicaments i productes sanitaris.

En concret, l’aplicació ja incorpora informació sobre els tractaments que el pacient crònic té disponibles en la farmàcia, les seues pròximes receptes i l’històric de les dispensacions efectuades, perquè la persona interessada puga fer un seguiment de les dates i oficines farmacèutiques on ha adquirit cada medicament.

A més, des de 2019, les receptes que es generen en prescriure un tractament per a un pacient crònic no tenen caducitat. D’esta manera, la persona pot retirar la medicació de la farmàcia quan la necessita, sense haver d’estar pendent del calendari.

Deixa un comentari