La Conselleria d’Educació ja ha publicat el calendari d’admissió i matrícula per al curs 2023-2024

Educació publica el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2023-2024 en Infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Les famílies podran completar tot el procés d’admissió a través de la plataforma telematricula.es, que oferirà tutorials per guiar els passos i respostes a preguntes freqüents.

El procés consta de dos parts, la presentació telemàtica de sol·licituds i la formalització de la matrícula, que pot ser en línia o de forma presencial. En Infantil i Primària, la preinscripció telemàtica serà del 20 al 28 d’abril. A partir del 14 de juliol, quan es publiquen les llistes d’admissions, i fins al 30 de juny podran formalitzar la matrícula les famílies que opten per fer-la en línia, i del 22 de juny al 5 de juliol, les que vulguen fer-la presencial. En l’admissió escolar del pròxim curs, a les places d’infantil de 2 anys opten les xiquetes i xiquets nascuts en 2021, i a les de 3 anys, els nascuts en 2020.

Pel que fa a l’admissió telemàtica en ESO i Batxillerat, serà del 4 al 12 de maig. La matriculació en línia de l’alumnat d’ESO començarà el dia 19, quan es publiquen les llistes definitives, fins al 24 de juliol, i les matrícules presencials seran del 20 al 25 de juliol. En el cas de l’alumnat de Batxillerat, el llistat d’admesos es publicarà el 24 de juliol i, a partir d’eixe dia i fins al 27, es podrà fer la matrícula en línia. La presencial, entre el 25 i el 28 de juliol.

A hores d’ara, la Conselleria treballa en l’actualització del portal web telematricula.es, que estarà habilitat en les dates previstes.

Deixa un comentari