La FFAVV demana unanimitat política per a l’ampliació del barranc de la Casella

La Federació d’Associacions de Veïns demana al PSOE, VOX i Podemos que donen suport a l’esmena presentada als Pressupostos generals de l’estat perquè es destinen 27 milions per a les obres d’ampliació del barranc de la Casella. La petició s’ha fet als líders locals d’estes formacions.

Formacions polítiques com Ciudadanos, Compromís, Esquerra Republicana i Partit Popular sí que han presentat les seues esmenes al govern espanyol. Esmenes que proposen que el pressupost de l’estat contemple una partida finalista de 26 milions d’euros per ampliar el barranc de la Casella i acabar amb les inundacions. Ara bé, estos grups parlamentaris sols agrupen 122 diputats, i per tant, no poden guanyar la votació. Per això, s’han adreçat als líders locals d’Alzira dels partits polítics restants com Gemma Alós del PSOE, Agustín Pérez de Podemos i Ricardo Belda de VOX, perquè facen força davant els seus diputats perquè s’aprove esta esmena.

D’esta manera, segons explica Voro Pérez, portaveu de la Federació d’associació de veïns, es dona suport a l’acord unànime de l’Ajuntament d’Alzira que també reclama una solució per al Casella.

Deixa un comentari