La GV habilita una pàgina informativa sobre el retorn a classe

Amb només un clic al web aulasegura.es, la comunitat educativa valenciana podrà informar-se al voltant de totes les mesures de seguretat que caldrà seguir amb el començament del nou curs. El web inclou un apartat de preguntes freqüents i a més, un centre d’atenció telefònica que permetrà a les famílies informar-se també d’esta manera.

El nou web de la conselleria d’educació cultura i esport inclou els protocols de seguretat, higiene i protecció establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19. A més, s’explica què cal fer en cas de detecció de contagis i es tracta a fons el funcionament dels grups de convivència estable segons el nivell educatiu.

En les diverses finestres del web es pot trobar també informació sobre l’ús de mascaretes, el control de la temperatura, la mobilitat dins del recinte educatiu, les mesures de desinfecció dels centres, com està organitzat el menjador i el transport escolar, quin és l’horari lectiu de l’alumnat, què és l’espai COVID-19 de cada centre o com es du a terme la coordinació entre el centre educatiu i el seu centre de salut de referència.

Escolta l’informatiu sencer:

Ir a descargar

Deixa un comentari