La II Carrera de Sant Silvestre encetarà este diumenge una programació nadalenca amb mesures sanitàries

Alzira celebra este diumenge la II Carrera de Sant Silvestre amb la participación limitada a 500 persones i amb mesures sanitàries. L’any passat no es va poder celebrar la prova degut a la situación sanitària i enguany la celebració de la Sant Silvestre encetarà el calendari d’activitats nadalenques. De moment, L’Ajuntament mantindrà les activitats programades, si bé l’augment de la incidència per Covid-19 al municipi genera incertidumbre de cara al nadal.

El Rickysporteam i la Regidoria d’Esports organitzatzen esta tradicional carrera de Sant Silvestre. Un recorregut de cinc quilómetres en el qual juntament amb la velocitat en la carrera també comptarà la creativitat de les disfresses. Com ha assenyalat el regidor d’Esports, Fernando Pasqual amb esta prova es vol combinar esport, festa i solidaritat. De fet, part de la recaptació obtinguda amb les inscripcions anirà destinada a l’associació La Nostra Veu. A banda, es compta amb l’adhesió de més de 40 comerços de la ciutat.

En la primera edició celebrada en desembre de 2019 participaren un total de 800 persones, enguany el nombre de inscrits no podrà superar els cinc-cents.

Així mateix, Gómez ha manifestat la intenció de desenvolupar amb normalitat la resta d’activitats nadalenques sempre i quan no hi haja cap correcció per part de les autoritats sanitàries.

Les inscripcions se poden realitzar fins al dijous a les 00.00 hores a través de la web de cronorruner.com

Deixa un comentari