La incidència de la Covid-19 a Alzira baixa dels 100 casos per cada 100.000 habitants
Hi ha 42 casos actius a la nostra ciutat i, en els últims tres dies, només s’han registrat 4 contagis

Segons les dades facilitades per Salut Pública, hi ha 42 casos actius a la nostra ciutat i, en els últims tres dies, només s’han registrat 4 contagis. Així, a hores d’ara, l’índex acumulat a la nostra ciutat s’ha reduït fins els 91 casos positius per cada 100.000 habitants. Amb estes xifres, Alzira se situa per baix de la mitjana del Departament de Salut de La Ribera, que es troba en els 109 casos per cada 100.000 habitants.

Hui s’ha celebrat la reunió setmanal amb Salut Pública per tal d’actualitzar les dades de la pandèmia i, segons ha afirmat la regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós, les mesures han tingut un efecte molt positiu i s’ha rebaixat molt notablement el nivell de contagis. Tot i això, ha insistit en la necessitat de continuar complint amb les mesures i ha assenyalat que serà la pròxima setmana quan, previsiblement, s’alçaran algunes de les restriccions. Al seu parer, el nostre objectiu ha de ser arribar a una incidència el més propera possible als 0 casos. Escoltem la regidora:

Ir a descargar

Pel que fa al procés de vacunació, Alós ha confirmat que està seguint-se el protocol establert. En estos moments, el Centre de Salut continua citant a persones majors de 80 anys i a dependents. En este sentit, la regidora ha recordat que s’han d’actualitzar les dades associades al nostre SIP, principalment el número de telèfon, ja que serà per esta via per la qual contactaran per a administrar la vacuna.

En este sentit, segons ha explicat l’alcalde, Diego Gómez, el departament de salut s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament per a demanar possibles ubicacions per a la vacunació de grans grups en les pròximes setmanes. Així, Gómez ha afirmat que s’està preparant l’edifici de la Parrilla per a portar a terme estes vacunacions. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari