La jornada d’il·lustració d’Alzira comptarà amb 25 jóvens professionals al carrer Escoles Pies

Desfilada de moda creativa i 22 il·lustradors i il·lustradores seran els protagonistes de la cinquena Jornada d’ilustració d’Alzira, que com cada any arriba dins de la programació d’Art al Carrer. Una jornada que enguany serà presentada amb el cartell de l’artista Xelon i que tindrà lloc el dissabte 25.

La jornada d’Il·lustració d’Alzira coordinada un any més per les artistes plàstiques Mai Hidalgo i Empar Piera, convocarà a Alzira 25 il·lustradors que mostraran el seu treball al carrer Escoles Pies. Pintaran, dibuixaran, il·lustraran i també posaran en venda les seus obres, enguany la recaptació serà solidària i serà per a la Creu Roja. A més la jornada que tindrà lloc el pròxim dissabte comptarà amb una desfilada de moda. Moda creativa fruit del treball d’il·lustradors jóvens. Ho explicava la directora de la Casa de la Cultura, Elisa Torremocha.

La jornada d’enguany comptarà amb dos tallers, un de tipografia urbana a càrrec de Mai Hidalgo i l’artista Disenilexia i un taller de mascares i samarretes que impartir l’artista Arnau Ledesma. La música també estarà present amb el discjoquey Wear i enguany com a novetat estarà l’Espai Sailor, una aposta per la cervessa artesana feta a Alzira.

Deixa un comentari