fbpx

La Junta Local Fallera convoca el concurs de Llibret de Falla 2020; enguany, també en format digitalÀudio 

Compartix la notícia

La Junta Local Fallera convoca el concurs de Llibret de Falla 2020 que enguany es podrà presentar, també, en format digital. Tot i això, tindran preferència les comissions que presenten el llibret en format imprès i només es podrà presentar en un dels dos formats. Enguany, a més, l’edició del llibret que es presente al concurs haurà de ser la general i definitiva. Per tant, no es permet presentar una edició limitada o exclusiva.

Així doncs, les comissions hauran de presentar la seua sol·licitud a la pàgina web de la Junta abans del 30 de gener de 2021. Els sectors faran la primera selecció dels llibrets i serà el jurat de la junta local fallera qui decidirà les comissions guanyadores. Esta és una manera asseguren des de Junta Local Fallera d’implicar a tot el sector de les falles complint amb les mesures de seguretat. La data límit per a presentar els exemplars a la seu de la Junta Local serà el 8 de febrer de 2021.

Este concurs es suma al de postals nadalenques i fotografia les bases dels quals estan publicades al web de les falles d’Alzira i des de la Junta es treballa per tal de promoure altres iniciatives que resistisquen els impediments de la pandèmia. Escoltem el vicepresident de la Junta, Alfredo Garés, en El Dia per Davant:

      concurs-llibrets-valencia-2021-23-de_md_60795167_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari