La Mancomunitat presenta l’Oficina Acelera Pyme per digitalitzar les xicotetes empreses

La Mancomunitat de la Ribera Alta ha presentat hui l’Oficina Acelera Pyme la Ribera. Esta oficina té com a objectiu impulsar i reforçar en competències digitals a les pimes i microempreses de la comarca, que representen el 99,6% del total. Es pretén afavorir la demanda de tecnologia innovadora, millorar la seua productivitat i fomentar les ajudes i subvencions vigents.

El projecte té una durada de dos anys i compta amb una subvenció de 326.000 euros. Hi haurà cinc oficines en poblacions de menys de 20.000 habitants, Alginet, Alberic, Carlet, Castelló i Montserrat. Estes oficines comptaran amb dos tècnics que posaran en contacte les empreses amb els agents digitalitzadors, oferint ajuda en el procés productiu, el marketing digital, etc.

L’OAP la Ribera pertany a la xarxa d’oficines Acelera Pyme de Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital mitjançant la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial. Este programa és finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resilència a través del fons Next Generation EU, en el marc de l’agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.

Deixa un comentari