La matriculació de l’Escola Oficial d’Idiomes oberta fins al 4 de juliol

El termini de matriculació de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira finalitzarà el 4 de juliol. Este procés, que es va obrir el 20 de juny s’haurà de fer a través de la pàgina web de l’organisme i el 8 de juliol es publicarà la llista d’admesos en els diversos cursos en la seua web.
Com cada any l’Escola Oficial d’Idiomes ofereix cursos d’anglès, valencià, alemany, francès i italià. Estos cursos poden trobar-se en les diferents seus de l’Escola Oficial d’Alzira. A Carcaixent i Algemesí, per exemple, hi ha cursos d’anglès. A Carlet a més d’anglès s’impartix anglès i francès. L’alemany, el valencià i l’italià sols es poden estudiar a la seu d’Alzira. Enguany a més està la novetat d’un major nivell en els cursos d’italià.
Per apuntar-se a diferents nivells d’idiomes es requerix diversos requisits. En cas de no estar segurs a quin nivell haurien d’apuntar-se a setembre hi haurà una prova de nivell que costarà 12 euros i de la que l’Escola informarà. I les persones que la facen podran apuntar-se a l’escola a la segona etapa en setembre.
Per aconseguir més informació sobre horaris, preus o classes es pot telefonar a l’Escola Oficial o a través del canal de Telegram de l’Escola Oficial, així com a Facebook.

Deixa un comentari