La multinacional italiana de recursos humans Gi Group obri oficina a Alzira
Gi Group treballa, actualment, en la seua propia marca de formació

Amb esta incorporació ja són cinc les delegacions d’esta empresa en la Comunitat Valenciana que, des què va adquirir Grupo Norte, ha ampliat la seua presència en la Comunitat amb oficines a València, Almussafes, Ontinyent i Llíria. La ubicació escollida en la nostra ciutat és l’Avinguda Sucro.

Gi Group és la cinquena companyia europea que ofereix solucions integrals de recursos humans; concretament es dedica al treball temporal, selecció i formació del personal. Segons ha explicat la directora de la nova oficina, Cristina Dolz, la companyia ha adquirit, recentment, l’empresa espanyola Grupo Norte, que ja comptava amb una llarga trajectoria en el sector, i això ha fet que s’accelere el seu procés de creixement i que es reforce la seua presència en poblacions de la Comunitat, com és Alzira.

Cristina Dolz ha anunciat en El Dia per Davant que Gi Group treballa, actualment, en la seua propia marca de formació. A més, ha explicat com és el procés que es posa en marxa quan una persona acudix a les seues oficines a buscar treball o quan una empresa busca personal. L’escoltem:

Ir a descargar

Escoltem ací l’entrevista completa a Cristina Dolz en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari