La música de vent i l’òpera omplin Alzira de cultura este cap de setmana

Hui divendres el Claustre de la Casa de la Cultura rebrà a les 8:00 de la vesprada un espectacle d’òpera a càrrec del Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Reina Sofia de València.
A l’espectacle actuaran les sopranos Rosa Dávila i Pilar Garrido, les mezzosopranos Mariana Sofía García i Laura Orueta, el tenor Jorge Franco; els barítons Alejandro Sánchez, Marcelo Solís i Carlos Reynoso; i els pianistes Ignacio Aparisi i José Alberto Sancho.
L’entrada costarà 3 euros, 2 euros la reduïda per a carnet jove i jubilats. I es poden trobar a través del portal web www.notikumi.com.
A més el Spanish Brass arriba a la seua recta final. Després d’una setmana de concerts totes les nits, esta nit el Gran Teatre estrena una actuació preparada exclusivament per al Festival.
La banda simfònica municipal de València actuarà junt al grup Spanish Brass acompanyant la formació Barcelona Gòspel Messengers, un dels grups de gòspels capdavanters que es crea ara fa vint i dos anys de la ma del director Ramon Escalé. Ahir es va fer el primer assaig conjunt de les tres formacions, que estrenaran esta nit al Gran Teatre un repertori de cançons espirituals negres amb arranjaments per a banda simfònica.
El concert de gòspel serà a les deu i quart al Gran Teatre. I demà fi de festa, amb l’actuació de la banda de la societat musical d’Alzira dirigida per Enric Parreño i que comptarà amb dos solistes d’excepció, el trompa internacional Javier Bonet i Allen Vizzuti a la trompeta. Un concert que tanca una edició molt completa d’un festival que s’ha convertit en una cita ineludible per als instrumentistes de metall, tant pels cursos com per als concerts.

Categories Cultura

Deixa un comentari