La Nostra Veu s’unix a la protesta dels Centres d’Atenció Primerenca

La Nostra Veu Associació per la diversitat funcional i especialment des del seu centre d’Atenció Primerenca Luis Suñer Sanchis s’han sumat a la protesta en relació a la  proposta feta per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en relació a la regulació dels centres d’atenció primerenca. Davant l’amenaça de no poder seguir oferint un servei de qualitat perquè haurien d’atendre molts més xiquets i es reduiria l’aportació econòmica, des del centre han sol·licitat a les famílies que presenten a nivell individual una queixa oficial.

El descontent envers la Conselleria d’Igualtat es deriva del requeriment d’atenció a dos xiquets per plaça finançada que s’està implantant de forma progressiva així com el rebuig al nou model de finançament que es va presentar per part dels tècnics en l’última reunió de la taula de treball. A esta pressió es suma l’última proposta que passa del model de pagament per places a pagament per sessions.

Segons han explicat estes mesures reduirien greument la qualitat dels centres. Amb motiu d’estes reivindicacions  s’ha convocat una vaga professional amb la paralització de l’activitat als centres el proper dimarts 11 de juliol.

Categories Educació

Deixa un comentari