La plantilla del Servei d’Ajuda a Domicili reclama a l’Ajuntament que no es privatitze el 50% d’este servei

El personal del Servei d’Ajuda a Domicili va accedir al plenari celebrat ahir a l’Ajuntament d’Alzira per fer les seues reivindicacions. Els treballadors d’este servei i representants dels tres sindicats, UGT, CCOO i CSIF, demanaren al govern alzireny que reconsiderare la proposta de privatitzar el cinquanta per cent d’este servei.

La reivindicació va arribar al torn de precs i preguntes. Treballadors i sindicats simbolitzaren la unitat per tal que no es privatitze el cinquanta per cent del SAD. Segons explicava un dels treballadors, actualment són 16 les persones que hi treballen i nou d’elles estan pendents d’esta privatització que assumiria una empresa. A hores d’ara, la proposta sorgix per la necessitat d’ampliar el servei, que és insuficient. Des de Ciutadans es proposava un sistema mixt, és a dir, contractar una empresa que assumisca l’increment de feina però sense acomiadar cap dels treballadors actuals.

Un treballador del SAD alzireny demanava al govern coherència política i que no deixe en mans d’una empresa privada este servei. Els treballadors assistents, a més, comptaren amb la presència i suport explícit dels delegats de Comissions, UGT i CSIF. L’equip de govern va manifestar la seua intenció de reconsiderar la possibilitat de privatitzar el servei en un 50% com es pretenia.

Per part de Compromís, el regidor Albert Furió explicava que s’anava a negociar amb els treballadors, tot i que la prioritat eren els usuaris. Furió no deixà de recriminar a Ciutadans que ara tinga interés perquè els actuals treballadors municipals del Servei d’Ajuda a Domicili es queden quan sempre demana que es reduisca el capítol de personal.

Deixa un comentari