La primera assemblea oberta de Podem Alzira reunix unes 50 persones per celebrar el nové aniversari de la formació

La primera assemblea oberta de Podem Alzira, celebrada este passat dissabte, va reunir al voltant de 50 persones. Militants, inscrits i simpatitzants de Podem i d’Esquerra Unida, que concorren en comú a les eleccions municipals, s’acostaren al Parc de l’Alquenència per a celebrar el nové aniversari del naixement de la formació morada.

A la trobada, que va concentrar unes 50 persones entre organització i assistents, també s’acostaren curiosos que passejaven pel parc i es quedaven a escoltar les intervencions. Agustín Pérez, candidat a l’Alcaldia, valora molt positivament este encontre, que va servir perquè els dos partits que conformen la coalició compartiren temps des d’una perspectiva més humana.

Podem i d’Esquerra Unida conversaren sobre els temes que preocupen i interessen la coalició, com el treball, l’habitatge, la promoció dels drets socials, la defensa del comerç de proximitat o l’ajuda als més vulnerables. Agustín Pérez remarca que Unides Podem oferirà a Alzira una alternativa de govern que posarà les persones en el centre de l’acció política.

Entre altres noms, formaran part de la candidatura d’Unides Podem Laura Climent, Arianna Guardiola, Iván Martínez, Isabel Magalló, Ángela López i Vicent Alsonso. Des d’Unides Podem asseguren que la llista electoral està composta per ciutadans compromesos amb la cultura, l’educació, la igualtat, la sostenibilitat i la ciutat d’Alzira. Agustín Pérez assenyala que la candidatura és sòlida i que el programa està pràcticament enllestit, a falta de les aportacions que puguen fer les entitats externes.

Deixa un comentari