La regidoria de Medi Ambient finalitza les obres d’ampliació a l’Hort de Ros amb 15 parcel·les

La regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica ha finalitzat les obres d’ampliació de les parcel·les d’horts urbans a l’Hort de Ros, a les faldes de la Muntanyeta de Sant Salvador. Esta ampliació ha estat subvencionada per la Diputació de València amb un pressupost de més de 20.500€. Les obres van acabar la setmana passada, abans de les festes de Reis.

S’han habilitat 15 parcel·les, tres d’elles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, les primeres parcel·les d’estes característiques al conjunt d’horts comunitaris que l’Ajuntament d’Alzira té a l’Hort de Redal i a l’Hort de Ros. Amb este nou espai, ja són tres les zones habilitades com a horts comunitaris per a l’ús de la ciutadania. Una iniciativa que, segons la regidoria de Medi Ambient, compta amb una gran acceptació.

Una vegada s’aproven les bases de cessió, previsiblement a final de mes, s’obrirà un termini d’inscripció perquè les persones interessades puguen optar a una parcel·la, mitjançant sorteig. Els demandants han de ser d’Alzira i no poden ser titulars de terrenys aptes per a activitats agrícoles en el terme municipal, així com tampoc els seus cònjuges o altres membres de la unitat familiar.

Deixa un comentari