La Regidoria d’Esports crea una pàgina web que articula tot el relatiu a l’esport local
Es pot accedir entrant al web municipal, a l’apartat dels serveis municipals, i fent click a la pestanya d’esports

Es tracta d’un web que pot visitar-se tant en valencià com en castellà i al qual es pot accedir entrant al web municipal, a l’apartat dels serveis municipals, i fent click a la pestanya d’esports.

Segons han explicat des de la Regidoria d’Esports, esta nova pàgina web té un accés ràpid i senzill i, utilitzant la distribució en pestanyes, permet accedir a les diverses seccions en què està estructurada: notícies, tant de la Regidoria com dels clubs, instal·lacions, associacions esportives, escoles esportives i contacte, una secció de molta utilitat, ja que oferix la informació referent al Departament d’Esports, a més de facilitar la reserva de pistes telemàticament i també la lectura dels reglaments d’utilització de les instal·lacions esportives municipals.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha assenyalat que l’activitat esportiva a Alzira és molt alta i, per això, era necessari crear un web on obtenir informació relativa a l’esport de manera simple i ràpida. Escoltem les seues paraules:

Ir a descargar

Deixa un comentari