La temperatura pot marcar rècords històrics este cap de setmana en superar els 30 graus

El cap de setmana pot marcar un nou rècord històric en l’oratge de la Ribera. La confluència d’un front càlid que arriba a les nostres terres junt al vent de ponent farà que se superen els 30 graus entre hui i demà a la nostra comarca. Una fita històrica que no s’hauria donat en els últims 150 anys durant la primera quinzena de març.

Tot i que el vent de ponent és el protagonista de jornades com la de hui, a partir de demà anirà amainant la seua força. S’unirà un front càlid que farà pujar encara més les temperatures. Els diversos models meteorològics parlen de temperatures superiors als 30 graus i, en alguns punts de l’interior de la Ribera, s’espera que arribe als 33-34. Una situació que de nou marcarà un rècord de temperatures en esta primera quinzena de març.

El meteoròleg Jovi Esteve ha insistit que parem atenció a l’oratge d’este cap de setmana. Un oratge que anirà normalitzant-se a valors més primaverals a partir de dimarts. Amb tot, el meteoròleg alerta de la potència del sol durant estes festes i la necessitat de prendre precaucions després dels mesos d’hivern. Cal anar amb cura amb les lipotímies, les cremades del sol i la deshidratació.

Deixa un comentari