La Unió de Llauradors proposa 150 accions al Pla d’Estratègia Valenciana de Canvi Climàtic

La Unió de Llauradors afegeix 150 accions en clau agrícola i rural a la Estratègia Valenciana de Canvi climàtic i energia horitzó 2030 impulsada per la Generalitat. El Sindicat considera que estes accions no han de quedar en premisses i per això, reclamarà la dotació adequada en els pròxims deu anys per a que tot el proposat siga una realitat en 2030.

La Unió de Llauradors considera imprescindible la seua col·laboració en un pla dissenyat contra el canvi climàtic. En este sentit, les seues propostes tenen intenció de complementar i millorar totes aquelles ja establertes en diferents estratègies aprovades per la pròpia Conselleria d’Agricultura en un sol document.

D’altra banda, La Unió considera que esta estratègia no ha de ser un instrument de bones intencions com han sigut en anteriors ocasions. En este sentit, els agricultors exigeixen mesures de control, seguiment i avaluació de l’estratègia i evitar que gran part de les mesures aprovades anteriorment, que segons expliquen continuen sent paper mullat.

Deixa un comentari