La XIII Setmana de l’Economia d’Alzira se celebrarà del 15 al 19 de febrer
La propera setmana s’anunciarà el contingut detallat de les vora 20 intervencions per a donar continuïtat a un esdeveniment que ja s’ha consolidat a la nostra ciutat

Segons afirmen des de l’Ajuntament, en 2021 tindrem una edició telemàtica adaptada a les noves mesures de seguretat. La propera setmana s’anunciarà el contingut detallat de les vora 20 intervencions per a donar continuïtat a un esdeveniment que ja s’ha consolidat a la nostra ciutat. A partir de la publicació del programa s’obrirà el termini d’inscripció per tal d’assistir.

Hui s’ha presentat el cartell anunciador de la XIII Edició de la Setmana de l’Economia, organitzada per Idea. Segons han explicat des del consistori, un dels principals objectius que es perseguixen amb la celebració d’estes jornades és oferir a l’empresariat i a la ciutadania un espai de reflexió. Durant tota la setmana es realitzaran conferències, taules redones i entrevistes, amb més de 60 ponents, que ens descobriran les claus dels nous models de negoci i les tendències empresarials actuals.

A més, per tercer any consecutiu s’oferix l’espai d’empreses, que ja té confirmats una desena de participants. Fins el 3 de febrer, les empreses interessades poden inscriure’s en este espai on, els caps de recursos humans porten a terme seleccions de personal per a cobrir les diferents necessitats. Escoltem l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari