La XV Setmana de l’Economia d’Alzira reunirà més de 80 ponents i comptarà amb l’ex Vicepresidenta Carmen Calvo per inaugurar les jornades

La Setmana de l’Economia d’Alzira arriba a la seua quinzena edició amb més de 80 ponents. La Vicepresidenta de la Generalitat, Aitana Mas, l’ex Vicepresidenta primera del Govern Espanyol, Carmen Calvo, i el presentador de televisió Enric Company inauguren estes jornades, que se celebraran a la nostra ciutat del 13 al 17 de febrer.

La XV Setmana de l’Economia oferirà ponències i taules redones sobre comerç, restauració, projectes europeus, sanitat, turisme o digitalització, entre d’altres. També hi haurà un Espai Talent Senior on Blauverd i mentors d’IDEA compartiran le seues experiències i un Espai d’Entrevistes Laborals on les empreses captaran candidats en directe. Carmen Herrero, directora d’IDEA, incidix en el caràcter transversal d’estes jornades.

Enguany com a novetat, la Setmana de l’Economia obri amb l’actuació del Club Gimnàstica Rítmica Ribera Alta d’Alzira, que va obtindre el segon premi en un projecte europeu d’IDEA celebrat a Lisboa.

Entre les persones participants, hi trobem l’economista Daniel Lacalle, la comunicadora Andrea Vilallonga, l’actor i escriptor Ángel Rielo, el CEO de Vithas Pedro Rico o el fundador de Singularu, Paco Tormo, entre molts altres ponents. També representants poítics, directors generals i secretaris de diferents àrees. Presentaran i moderaran les taules periodistes d’Europa Press, Las Provincias, À Punt, El Temps o Valencia Plaza.

Així mateix, col·laboren en la Setmana de l’Economia l’Associació Empresarial d’Alzira i l’escola de cuina “el Respirall”, que oferirà cada dia un desdejuni amb Reganyà i un dinar elaborat per l’alumnat. Altres empreses, com Renfe o Vithas, patrocinen este esdeveniment.

Deixa un comentari