L’Agencia Idea, referent per a la gestió de programes d’ocupació segons la directora general d’ocupació

La passada setmana la directora general d´Ocupació i Formació de LABORA – Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Rocío Briones Morales va visitar l’agència IDEA de l’Ajuntament d’Alzira per a fer un recorregut pels principals serveis i àrees d’actuació.
Durant la reunió mantinguda amb l’alcalde d’Alzira i responsable de l’àrea, Diego Gómez i la directora del centre, Carmen Herrero, Briones va poder conèixer a l’alumnat i personal docent dels diferents cursos i programes finançats per Labora, entre els qual es troben el Taller d’ocupació T’estime, l’Escola d’ocupació Et Formem Revitalzira, els Projectes T’avalem, els cursos FPO, Empuju i Ecovid.
Briones definix l’agencia Local com “L’univers Idea” que representa perfectament el que han de ser les polítiques actives d’ocupació, amb vocació de servei públic. Segons Briones, Idea és una agència referent en l’àmbit.
L’equip d’IDEA Alzira va guiar el recorregut, en el qual li van explicar els nous projectes que s’estan portant endavant en cada àrea de treball, fent saber quin és el futur pròxim per millorar la vida de la ciutadania i les empreses. A més dels projectes finançats per la conselleria, també van poder parlar de programes propis o de iniciatives que li van resultar molt interessants, com és” El Teu Itinerari Vital”.
Diego Goméz explicava que en els últims anys el suport institucional ha crescut i per tant des de l’Ajuntament s’ha pogut treballar millor per a afavorir l’ocupació entre els grups més vulnerables, com són les dones i els aturats de llarga duració. L’objectiu, l’alcalde, el situa en les 3000 persones aturades.

Deixa un comentari