L’Agenda Urbana celebra hui la seua última sessió al centre veïnal les Bases

Hui acaba el procés participatiu per a elaborar l’Agenda Urbana. Sessió final d’esta activitat que pretén definir amb l’ajuda de la ciutadania l’agenda urbana dels pròxims anys, i que s’anomena, Alzira Riu de futur
Amb l’ajuda de professionals, s’han realitzat diverses sessions de participació, ja siga en escoles com amb la ciutadania en general. En la primera sessió a la Casa de la Cultura s’identificaren les majors problemàtiques a resoldre en Alzira, en la segona, es prioritzaren i ara en la sessió de hui, es tracta de plantejar possibles projectes que ajuden a dissenyar l’Alzira que es vol aconseguir per a un futur.
La sessió de participació tindrà lloc hui a les sis de la vesprada al centre veïnal de les Bases.
Alzira és un dels 121 municipis espanyols elegits pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a elaborar esta important planificació local. A més l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania el web www.alziraunriudefutur.es per a conèixer els avanços que s’estan fent en el procés de definició de la nostra Agenda Urbana i informar-se sobre com participar en el disseny del futur de la nostra ciutat.

Deixa un comentari