fbpx

L’Ajuntament aprova un pla d’ocupació per a persones qualificades

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira aprova un pla d’ocupació social per a persones qualificades amb una dotació de 250.000 euros. Els llocs a cobrir corresponen a la categoria d’oficial, Formació professional 1 i 2 i titulacions de grau. Els requisits fonamentals per a accedir són trobar-se desocupat des de la declaració de l’Estat d’Alarma el passat 14 de març i tindre un perfil de qualificat per experiència professional o per formació.

A més, cal estar empadronat a Alzira almenys els 3 anys anteriors a la presentació de la sol·licitud i ser major de 16 anys. En este cas, tindran prioritat les persones que es troben en la recerca activa de treball, que estiguen rebent un subsidi per desocupació o que siguen víctimes de violència de gènere.

Este segon pla se suma al pla d’ocupació per a persones no qualificades que l’Ajuntament ja va presentar a principis de juny i al qual va destinar també 250.000 euros. En total, l’Ajuntament d’Alzira haurà ocupat amb estes dos iniciatives quasi 30 persones amb un pressupost de 500.000 euros.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-1-juliol-2020_md_53061111_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari