L’Ajuntament d’Alzira ajorna els bons de comerç per a la primavera i aposta per una campanya nadalenca que uneix fira i comerç

Enguany caldrà esperar fins a la campanya de primavera per a aprofitar els bons de comerç. Tot i aixó, l’actual campanya nadalenca unirà comerç i fira amb l’objectiu de fomentar les compres al comerç local entre les persones que vinguen a visitar la fira nadalenca d’Alzira.

La decisió d’esperar a la campanya de primavera per a posar en marxa una nova tirada de bons de comerç ha estat consensuada amb el Consell local del Comerç, qui ha valorat que portarà major rendibilitat esperar a la fi de les rebaixes de gener. Així ho ha explicat este matí l’alcalde i regidor de Comerç, Diego Gómez, durant la presentación de la campanya de comerç per al Nadal 2021.

Sota el lema “Per Nadal, El comerç d’Alzira et porta a la fira” l’Ajuntament es proposa aprofitar el reclam de la fira nadalenca per a promocionar el comerç local. En total es repartiran 2000 entrades gratuïtes per compres superiors a 5€ realitzades als comerços d’Alzira entre el 15 i el 30 de desembre. L’objectiu d’esta campanya és que les persones que compren als comerços del municipi obtinguen entrades gratuïtes per a la Fira de Nadal. Diego Gómez.

Els tickets de compra es podran intercanviar per entrades per a la fira a qualsevol dels cinc stands que s’instal.laran a la ciutat els dies 22, 23, 29 i 30 de desembre. Els stands estarán ubicats a la Plaça Major, La Vila, a l’Àrea Doctor Ferran i un altre al Parc Pere Crespí. A més, d’un altre a l’entrada de la fira de Nadal.

Deixa un comentari