L’Ajuntament d’Alzira atorgarà 105.000 euros en subvencions a l’esport local en 2021
Poden beneficiar-se les associacions, clubs, entitats esportives i esportistes de la localitat

Des de la Regidoria d’Esports, el consistori ha publicat estes subvencions, de les quals poden beneficiar-se les associacions, clubs, entitats esportives i esportistes de la localitat, que hauran de complir una sèrie de condicionants per a garantir l’ús correcte de la subvenció.

Segons han explicat des de la Regidoria d’Esports, estes ajudes queden establides en quatre modalitats: la primera, per als programes anuals d’entitats; la segona, per als partits, competicions, tornejos i esdeveniments esportius de caràcter extraordinari; la tercera, per als esdeveniments esportius organitzats entorn de les festes patronals de Sant Bernat, i, per últim, les ajudes a l’esport d’elit.

Per acollir-se a les subvencions, cal presentar la sol·licitud en el Registre General de l’Ajuntament d’Alzira, o a qualsevol dels mitjans establits en la Llei de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. Enguany, a més, s’han modificat les bases per tal d’agilitzar al màxim la tramitació. Escoltem el regidor d’Esports, Fernando Pascual:

Ir a descargar

Deixa un comentari